Lelutalo.fiUusimmat

(yhteensä 714 sitaattia)

Eetu, 4v. 13.7.2015

Olimme mummilla kylässä, ja Eetu sanoi mummia apinaksi. Mummi vastasi, että: "Sähän olet mun jälkeläinen, nii etkös säkin oo?" Eetu nokkelana poikana vastasi: "Täs on evoluutio välissä."

82 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Päivi 13.7.2015

Olin äidin ja pikkusiskon kanssa lääkärissä 60-luvulla. Pikkusisko opetteli lukemaan. Lääkärin nimi ovipielessä oli Tero Varhama.
Pikkusisko luetteli hetken kirjaimia ja kysyi meiltä, että lukiko siinä tosiaankin että Tero Harvahammas.

33 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Mona-Miriaana 13.7.2015

Tyttö katseli kun äiti laittoi huulipunaa ja korkokengät jalkaansa, kun lähti iskän kanssa illanviettoon.

Tuumasi sitten: "Äiti laittoi punaa huuliin ja kipikipikengät jalkaansa".

22 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

juho, 4v. 13.7.2015

"Sitte kesällä sinusta tulee uusi mummu!", tuumasi 4-vuotias Juho, kun valitin nivelrikkoa sormessani!

11 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Tatu, 5v. 10.7.2015

Poikani katseli kippari Kalle piirrettyä ja tuumasi kesken katselunsa: "Hullut tekevät minut hulluksi".

17 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Lotta 10.7.2015

Käveltiin Lotan kanssa kirkon ohi. Kirkkoa ympäröi matala rauta-aita. "Äiti, tiiätkö miks toi aita on tossa? Siks ettei kirahvit pääsis kirkkoon."

24 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Juho, 9v. 10.7.2015

Juho 9 v. kysyi vanhemmiltaan: "Miks te ootte niin vanhoi?" Isä siihen, että pitää kysyä asiaa isovanhemmilta. Juho siihen:"Ne vasta vanhoja onkin."

18 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Iida, 8v. 10.7.2015

Ekaluokkalainen Iida kertoi tohkeissaan:"Äiti, meidän luokalla on kaksi tyttöä, jotka ovat syntyneet ihan samana päivänä!" Ehdin jo miettiä, mitä niin kovin ihmeellistä asiassa mahtoi olla, kun Iida jatkoi: "Ilmankos ne onkin saman pituiset!"

20 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Tyttö, 2v. 8.7.2015

Olin kaverini kanssa menossa juttelemaan meidän naapurin pikkutytölle, joka pitää meistä ja me hänestä. Kaverillani oli kädessään lentokyvytön pieni perhonen, jolla oli siipi hiukan revennyt. Kun sitä näytettiin pikkuneidille, otti tyttö perhosen varovasti käteensä ja alkoi miettiä ääneen: "Mikä sinulla on, pikkupelhonen? Oletko vähän kipeä? Laitetaanko laastali?" Sitten hän kääntyi ihan totisena meihin päin ja lisäsi: "Nyt pitää etsiä pelhoslääkäli!"

Hellyttävää.

40 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Tyttö, 7v. 8.7.2015

Ekaluokkalainen tyttö oli kirpputorilla ja löysi sieltä mielestään aivan ihanan laukun. Tyttö sujautti laukun olan yli ja sanoi ihastuksissaan: "Vihdoinkin sain vähän tyyliä elämääni!"

37 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Mimmi 8.7.2015

Mummi ja Mimmi 3v. olivat iltapesulla. Jonkin aikaa katseltuaan pikku Mimmi totesi: "Mummi sää olet reunoilta vähän vanha!"

29 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Veera 8.7.2015

Lapseni Veera oli käynyt mummolassa, ja mummo oli tarjonnut marmeladikuulia. Sitten lähdettiin kotiin, ja Veera tokaisi mummolle: "Hei, hei marmeladi-mummo!":D

11 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Arttu 7.7.2015

Arttu pyysi äitiä kanssaan trampoliinille hyppimään. Äiti lähti mukaan, vaikka laiskottikin ja taidotkin olivat vähän heikot. Arttu totesi tähän kannustavasti:

-"No, tärkeintä on se, että osallistut!"

23 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Jarno, 4v. 7.7.2015

Olin itse teini-ikäinen, kun ystäväni Elina tuli meille kylään. Pikkuveljeni Jarno liittäytyi seuraamme. Jossain vaiheessa veljeni kutsui ystävääni: "Hei Suski!" Sanoin, että ystäväni nimi on Elina eikä Suski, johon Jarno totesi: "Jos ei tiedä nimeä, voi sanoa ihan miksi vaan".

23 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Benjamin 7.7.2015

Olimme Benjamin kanssa viemässä autoa harjapesuun. Siinä odotellessa poika huomasi, ettei mummilla ollut lakkia päässä. Sanoin, että se jäi kotiin, johon poika totesi: "Sitten tukka kastuu".

9 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Saana, 4v. 7.7.2015

Saana 4v tuli keskellä yötä huoneeseeni, ja kysyin tietysti, että mikä hätänä? Saana vastasi, että on valvonut jo kaksi yötä eikä se nukkumatti oo tullut...

22 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Eija 7.7.2015

Eija oli pienenä kova riimittelemään itsekeksimiään runoja. Naapurin mies oli tullut aikamoisessa laitamyötäisessä kylään ja sanonut Eijalle: "Teepä Eija minustakin runo." Eija oli miettinyt pitkään, mutta tokaissut sitten, että "Tulee niin luma luno"

25 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Inka 6.7.2015

Olimme kesällä 2013 odottamassa Vantaan lentoasemalla pääsyä koneeseen odotussalissa. Lapsenlapseni, 5-vuotias Inka, kyseli kärsimättömänä, koska pääsemme koneeseen. Sanoin, että siivoavat ensin koneen. Samassa tuli perämies koneesta, ja Inka ihmetteli suureen ääneen, että onko siellä vain yksi siivooja. Kyllä riitti odottajilla ja perämiehellä naurussa pitelemistä..

15 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Kati, 6v. 6.7.2015

Olin hoitamassa kummityttöä, kun kysyin: "Kuinkas se isi on löytänyt äitin?" Siihen tyttö vastasi napakasti: "Ei isi ole äitiä löytänyt, vaan äiti on löytänyt isin".

15 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Dan, 7v. 2.7.2015

Valittelin että, miksi tämä vatsan seutu ei olleskaan pienene, vaikka kuinka yrittää lenkkeillä.
Siihen ipana tuumasikin: Äiti, sä olet niin vanha.

14 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

näytä seuraavat 20