Lelutalo.fiKuukauden suosituimmat

(yhteensä 16 sitaattia)

Markus 23.2.2010

Työkaverin tyttärellä Iidalla oli ollut vastikään synttärit ja työkaveri (äiti) oli tehnyt tälle muumimamma kakun. Markuksen synttärit oli tulossa ja äiti mietti millaisen kakun hänelle tekisi koska tällä on kananmuna-allergia. Äiti kysyi Markukselta millaisen kakun hän haluaisi ja vastaus oli : "munaton muumipappa".

924 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Siiri&Vinski 24.2.2010

Siiri: "Äiti, mä rakastan sua ihan hirveesti." Vinski: "Mut mäpä lakastan niin niin paljo hilveemmin, ihan niin paljon että sydän meinaa illota mahasta!"

170 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

- 5.3.2010

Kaverinkaverin lapsi pohti terveyskeskuksen odotustilassa, miksi kukakin oli lääkäriin menossa. Lapsi huomasi rastapäisen pojan odotushuoneessa ja tokaisi kuuluvasti: "Äiti, mä tiedän miksi toi on täällä. Tolta peikolta on tippunut häntä!"

1316 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Aaro, 3v. 15.3.2010

Poikani viihtyi alasti luovuttuaan vaipoista jolloin äitini sanoi että "pistä poika kiltisti vaatteet päälle muuten otan pippelin ja vien sen töihin".. Seuraavana päivänä menin suihkuun poikani kanssa ja hän tokaisee "Äiti on tainnut olla tuhma kun pippelikin on viety"

156 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Eija 7.7.2015

Eija oli pienenä kova riimittelemään itsekeksimiään runoja. Naapurin mies oli tullut aikamoisessa laitamyötäisessä kylään ja sanonut Eijalle: "Teepä Eija minustakin runo." Eija oli miettinyt pitkään, mutta tokaissut sitten, että "Tulee niin luma luno"

25 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Tyttö, 2v. 8.7.2015

Olin kaverini kanssa menossa juttelemaan meidän naapurin pikkutytölle, joka pitää meistä ja me hänestä. Kaverillani oli kädessään lentokyvytön pieni perhonen, jolla oli siipi hiukan revennyt. Kun sitä näytettiin pikkuneidille, otti tyttö perhosen varovasti käteensä ja alkoi miettiä ääneen: "Mikä sinulla on, pikkupelhonen? Oletko vähän kipeä? Laitetaanko laastali?" Sitten hän kääntyi ihan totisena meihin päin ja lisäsi: "Nyt pitää etsiä pelhoslääkäli!"

Hellyttävää.

40 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Juho, 9v. 10.7.2015

Juho 9 v. kysyi vanhemmiltaan: "Miks te ootte niin vanhoi?" Isä siihen, että pitää kysyä asiaa isovanhemmilta. Juho siihen:"Ne vasta vanhoja onkin."

18 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Lotta 10.7.2015

Käveltiin Lotan kanssa kirkon ohi. Kirkkoa ympäröi matala rauta-aita. "Äiti, tiiätkö miks toi aita on tossa? Siks ettei kirahvit pääsis kirkkoon."

24 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Päivi 13.7.2015

Olin äidin ja pikkusiskon kanssa lääkärissä 60-luvulla. Pikkusisko opetteli lukemaan. Lääkärin nimi ovipielessä oli Tero Varhama.
Pikkusisko luetteli hetken kirjaimia ja kysyi meiltä, että lukiko siinä tosiaankin että Tero Harvahammas.

33 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Joni, 4v. 13.7.2015

Joni: "Tänään menen ukille ja mummille iltapäivällä".
Tarhatäti: "Kivaa! Tiedätkö onko ne sinun äitisi vai isäsi vanhempia?"
Joni: "No, en oikein tiedä. Minun tietääkseni ukilla ja mummilla ei ole mitään lapsia."

88 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Julia, 2v. 7.3.2016

Papalla oli tapana piirtää 2-vuotiaalle Julialle rekka-autoja. Kerran piirtelin tytön kanssa, ja hän pyysi myös minua piirtämään rekka-auton, johon vastasin, etten osaa. Tyttö katsoi minua hämmästyneenä ja sanoi: "No, piirrä pallo".
Mummi

61 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

20.6.2016

Tatu 7v tuli koulusta kotiin ensimmäisen koulupäivän jälkeen ja totesi: "Minä en sitte rupia joka päivä tuola kulukemahan".

63 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Aaro 21.3.2017

Melkein 3 vuotias Aaro poika totesi kotona isälleen ja äidilleen; " Äiti ja Anna ovat tyttöjä, isi ja minä ollaan ihmisiä."

Kerran äiti komensi tiukkaan sävyyn Aaroa. Silloin Aaro livahti hakemaan keittiöstä jääpalasia ja pudotti äidin hiuksille: "Tämä helpottaa!" hän sanoi

14 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Manu, 5v. 21.3.2017

Manu (5v) esitteli päiväkodissa Vienolle (5v) pippeliään ja sanoi: "Mulla on iso pippeli!", johon Vieno: "Mulle ei oo vielä kasvanu pippeliä, mut mun isällä on isompi ku sulla!"

21 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Sini 21.3.2017

Lääkärissä lääkäri yritti katsoa korvaani.

Sini: Lähtisit sinäkin jo kotiis siitä!

Lääkäri: lähtisin jos voisin. :D

38 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Sami 21.3.2017

Poika kysyi: Jos on niit semmosii esi-isii ni onko sit esi-äitejä?

35 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku