Lelutalo.fiKuukauden suosituimmat

(yhteensä 71 sitaattia)

Valo, 1v. 13.11.2010

Äiti ihmetteli, minne perässä kävellyt Valo jäi. Poika oli pysähtynyt silittelemään parkkeerattua autoa, ja selitys kuului: "paijaa autoo, paijaa autoo".

109 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

irina, 5v. 4.12.2010

Mummo lähti Irinan 5v kanssa autolla kauppaan,kun sitten suistuivat ojaan katolleen.Mummo kirkui kauhuissaan loukkaannuttuaan lievästi ja ollessaan huolissaan lapsenlapsestaan,siihen Irina totesi että opettelisit siekii ajamaan autoa,roikkuessaan turvaistuimessa pää alaspäin.

797 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Roni, 4v. 5.5.2011

Siskoni oli kaupan kassajonossa, kun Roni 4v meni kassatädin luo ja totesi "Pullo viinaa sairasvakuutuskortilla." Ei ole sen jälkeen lapsi saanut katsoa Uuno Turhapuroa..

371 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Aaro, 5v. 5.5.2011

Aaro 5v pohdiskeli kovasti töissäkäyntiä ja kysyi päiväkodissa hoitotädiltään, missä tämä oikein käy töissä. Kun täti vastasi, että hän on töissä täällä päiväkodissa, Aaro kysyi äimistyneenä:

-"Maksetaanko tästä muka palkkaakin?"

259 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Lotta ja Kasperi 31.10.2011

Teimme "ruokaa" Kasperin 5v ja Lotan 3v kanssa hiekkalaatikolla. Kun olimme aikamme pyöritelleet märästä hiekasta "lihapullia", kysäisin, että milloin pääsee maistamaan. Sain kaksi todella kummeksuvaa katsetta ja Kasperi totesi järkyttyneenä Lotalle: "Se on ihan hullu, luulee että hiekkaa voi syödä.."

Tuli isosiskolle (18v) vähän hölmö olo.

219 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Anniina, 5v. 21.12.2011

"Ota nyt ihmeessä lisää, kun sitä seinästä saa", huudahti pikku Anniina pankkiautomaatilla.

239 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Arttu, 4v. 21.12.2011

Olimme kävelemässä kauppaan ja juuri menossa tienvarressa seisovan poliisin ohi, kun poika osoitti poliisia ja huusi rattaista innoissaan: "Äiti kato! Ihan oikee piipaa-ukkeli!"

140 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Kari, 3v. 10.2.2012

Veljeni istui keittiön pöydän ääressä syöttötuolissa ja katseli pihalle tuulen mukana lentävää lunta. Hetken tuijoteltuaan hän totesi että "Kylläpä kermavaahto menee lujaa!"

94 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Kiira, 3v. 10.2.2012

Kiira (3v8kk) oli mummilassa ja telkkarista sattui tulemaan jotain ohjelmaa, jossa ammuskeltiin, jolloin Kiira kommentoi "jot ampuu jonkun, niin titten ei voi enää pyytää anteekt..."

36 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Juha 10.2.2012

Odottelimme Juhan 4v.kanssa linja-autoa asemalla,kun Juha huomasi naisen jolla oli kettupuuhka kaulassa. Hän käveli naisen eteen ja kysäisi :"Onks sun koira väsyny?" Nainen vaihto paikkaa, eikä sanonut mitään.

343 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

-, 4v. 10.2.2012

Äiti kertoi, että kun olin pieni kävin säännöllisesti pyhäkoulussa ja sielä oli kerrottu taivaasta kuinka ihana ja hyvä paikka se on.
Tuli isomummin hautajaiset ja ihmettelin ääneen "miksi kaikki itkee? Mummihan on päässyt TAIVAASEEN!!?" noh siitähän vasta kaikille itku tuli :)

39 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

- 10.2.2012

Tuskailin ääneen kahden toisiinsa jumittuneen kulhon kanssa,että miksikös nämä eivät lähde irti niin, 3v poikani sanoi fiksuna: eihän ne lähde irti kun niissä on lapsilukko :)

54 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Veera, 7v. 16.5.2012

Veera: "Äiti, siun pitäisi pitää perhe onnellisena"

Mie "enkö sitten pidä?"

Veera: "No näätkö täällä kasa päin herkkuja ja siistin kodin?"

Mie: "ööö...en herkkuja, eikä täällä niin likaista ole? Eikö miulla saa olla vapaapäiviä?"

Veera: "Lepää kun nukut, imuri päälle ja herkkuja kehiin"

201 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

... 15.6.2012

Siskoni sanoi pelkele ja äiti siihen: "Sitten saat sanoa sen, kun osaat ärrän." n. vuotta myöhemmin olimme mökillä ja sisälle oli päässyt kärpänen. Siskoni huusi: "Kato äiti kärpänen, KÄRRRPÄNEN." Kun äiti ei huomannut, että siskoni sanoi ärrän, niin tyttö siihen: "KÄRRPÄNEN PERRRKELE!"

310 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Jasper, 7v. 29.10.2012

Siskoni tuossa komensi illan suussa nuorintaan, että: "NYT SITTEN PIKKUSEN ÄKKIÄ NE PIKKUAUTOT LAATIKKOON JA NUKKUMAAN!"

Tähän tuli tomera vastaus: "Näitä on kuule kuusikymmentäneljä kappaletta, ei näitä niinvaan äkkiä kerätä!"

201 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Janne, 4v. 21.1.2013

Poikani kanssa mentiin kauppaan ostamaan jäätelöä.
Ovella poika huusi suureen ääneen: Mie haluan valittaa!!!
Tarkoitti siis, että haluaa itse valita jätskin.

60 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Mari, 4v. 6.6.2013

Seisoskelimme Koff:n kaljapurkit käsissä rantasaunatyömaalla ja mietimme miten seuraava vaihe pitäisi tehdä. Sukulaistyttö paukaa paikalle ja kädet lanteilla komentaa: "Nyt ne kaljupurkit pois käsistä ja hommiin. Ehtii sitä heppalimua juoda sitten saunassakin!"

85 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

emilia, 4v. 29.6.2015

Ajattelin ostaa itselleni jumppapallon, kun vähän on tuota ylimääräistä tuossa vartalossa. No palloon oltiin saatu ilmaa, ja ajattelin sitä testata. Istuin pallon päälle, jolloin neiti 4-vuotias kauhistunut ilme kasvoilla lähti olohuoneesta juoksien keittiöön ja huusi samalla: "Hellanjumala se läjähtää".

Jotenki on jumppapallo lojunut varaston nurkassa..

64 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

mimmi, 3v. 20.7.2015

Siskoni kävi kaupassa Mimmin kanssa. Kaupasta poistuttua lintu päästi valkoiset lirut siskoni rinnuksille. Aikamme siinä naurettuamme sisko sanoi, ettei saa kertoa kenellekkään. Mimmipä viisaana tokaisi: "Mä laitan sen veispuukkiin!!"

24 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Tyttö 17.11.2015

Lapsi vastasi puhelimeen, ja miesääni esittäytyi: "Hei! Täällä Veikko." Lapsen vanhempi tuli paikalle ja sanoi: "Annatko luurin tänne?" Tyttö vastasi napakasti: "En anna, täällä on peikko!" :D

107 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

näytä seuraavat 8