Lelutalo.fiKuukauden suosituimmat

(yhteensä 97 sitaattia)

Milla, 2v. 21.2.2011

Olimme käymässä eläinpuistossa kesällä 2010.
Yhden lasin takana oli krokotiili,ja kysäisin nuoremmalta neidiltä mikä eläin mahtoi olla kyseessä,kyllä oli naurussa pitämistä kun typy kiljahtaa suureen ääneen: RÄKÄTUULI!
Huvitti muitakin eläinpuiston kävijöitä.

185 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Juho, 12v. 9.3.2011

Äiti: "Miks te ette kasva? Minun rakkaat siemeneni?" (kattoo siis kukkaruukkuun) Juho: "Ai nytkö me ollaan siemeniä?" :'D

62 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

tatu, 13v. 5.5.2011

Poika myöhästyi tunnilta 2 minuuttia, ope kysyi:
Missäs sinä olet ollut?
Vastasi: Näin kyltin jossa luki,jeesus tulee. Jäin odottamaan.

220 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Nanni 1.6.2011

Kummityttöni istui päiväkotipäivän päätteeksi kotona keittiönpöydän alla. Hän kielsi meitä muita tulemasta kurkkimaan hänen salaisuuttaan. Jotain paperipalasta hän tutkaili tarkkaan. Tokaisin hänelle, että mahtaako se olla rakkauskirje ja saisiko sitä vilkaista. Tähän tyttö vastasi "Eí tietenkään saa. Tää on niin rakkautta että sun sydämeen vaan sattuis."

82 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Nea, 5v. 1.6.2011

Kummityttöni Emppu totesi minulle 5 -vuotiaana näin:

"Harmi, kun sä olet niin iso ja mä olen niin pieni, koska muuten sä olisit mun paraskaveri!."

30 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

joku vaan..., 7v. 13.6.2011

oli niin kova tuuli että vanha ikkuna,jossa oli jo ennestään pieni särö, meni ihan palasiksi,kun tuuli paukautti sen kiinni.. onneksi kyseessä oli sisempi ikkuna, ulompi pysyi ehjänä.. lasta se ei kuitenkaan miellyttänyt, vaan hän totesi "Jumalan täytyy maksaa. Jumala teki tuulen ja nyt ikkuna meni rikki.. " :D

42 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Eeli, 4v. 13.6.2011

Eeli 4v leikki 2vuotiaan serkkupojan kanssa ja tivasi tiukkaan sävyyn "syötkö näitä pikkulegoja?", "En!", kuului vastaus. "Entäs näitä pikkueläimiä?", "En!", topakka vastaus. "No hyvä, sit voidaan leikkiä!"

86 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Aaro, 5v. 18.8.2011

Aaro 5v kävi iskän kanssa lasifirmassa hakemassa pari peiliä ja näki tässä yhteydessä, kuinka ammattimies leikkasi laminaattilasia liekkiä polttamalla. Omistajarouva kysäisi haltioituneelta pojalta, olisiko tämä uskonut, että pääsisi näkemään jotain sellaista.

Aaro vastasi:
-"En, en olisi kyllä uskonut, että tällaisessakin paikassa näkee leikittävän tulella."

153 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Samuli, 3v. 22.9.2011

Poikamme oli ruokapöydässä näyttäen ruokahaluttomuuttaan, pienen keskustelun jälkeen äiti sanoi hänelle, että usko nyt; äiti on oikeassa. Samuli hetken mietittyään tokaisi; ja minä olen vasemmassa leväyttäen ison hymyn päälle...

79 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Samuli, 3v. 22.9.2011

Vaimoni oli poikamme kanssa saunassa, jossa pefleteissä luki olut merkki. Samuli rupesi tavaamaan ko. kirjaimia seuraavasti: K O F F , jonka jälkeen hän iloisena osaamisen merkiksi tokaisi OLVI kovaan ääneen...

58 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Kalle, 2v. 22.9.2011

Kalle 2 vee meni joulun alla käymään mummon ja ukin luona. Ukki oli pukeutunut tontuksi ja hiippaili sitten lähimetsässä. Poika näytti hieman epäilevältä. Myöhemmin tilannetta käytiin läpi äitin kanssa. Kalle sanoi, että tonttu oli ollut ukki. Äiti hieman kierrellen ja kaarrellen siihen, että ei se ollut ukki vaan Korvatunturilta käymään tullut tonttu. Kallen suupielet vääntyivät alaspäin ja hän kysyi itkuaan pidätellen: "Asuuko ukki muka Korvatunturilla?"

71 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Eetu, 3v. 22.9.2011

Minulla oli tapana jumiutua surffaamaan nettiin joskus moneksikin tunniksi,josta vaimoni minua kuuluvasti moitiskeli joskus lasten kuullen.

Poikani Eetu n.3v oli päivänä eräänä säätelemässä pyykinpesukoneen ohjemavalitsinta uusiin säätöihin,josta häntä kuuluvasti toruin.Poika osoitti sormella ovensuuta äkäisen näköisenä ja sanoi "mee tietsikalle"

188 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Eetu, 7v. 11.10.2011

Eetu joutui korkean kuumeen takia sairaalaan osastolle. Ennen osastolle pääsyä lääkäri tutki poikaa. Eetu oli ihmeen hiljainen (yleensä selittää kuin papupata) ja katsoi kummissaan lääkäriä. Hetken päästä poika kysyi lääkäriltä:

Miksi sulla on noin paljon roiskeita?

Lääkäri meni hiljaseksi ja katsoi poikaa kummissaan. Hänellä kun oli takki ja vaatteet täysin puhtaat. Minä äitinä kans ihmettelin Eetun kysymystä kunnes tajusin mitä Eetu oli tarkoittanut. Lääkärin kasvoissa oli todella paljon pisamia ja Eetu luuli niitä likatahroiksi.

48 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Juuso 11.10.2011

Tuore isoveli tuumas, että tämä on nyt siskon kolmas koti. Äiti kysyi, kuinka niin? "No ensin se oli siemenenä, sitten äitin masussa ja nyt täällä!"

57 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

jesse 11.10.2011

Olimme menossa iltapesuille ja nukkumaan kun katselimme isosiskon (emma6v) prinsessalehteä. Siinä oli tehtävänä kertoa mitä näet ikkunasta niin Emma sanoi: mä nään siinä prinsessoja, kukkasen,
vaaleanpunaista,lentäviä hevosia ja minut kauniina!! Sitten oli Jessen vuoro ja se sanoi: mä nään kummituskylän,jossa on limaa ja mönjää!

33 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Petrus, 3v. 11.10.2011

Noin 18 vuotiaana nuorena naisena olin suorittamassa perhetyön työssäoppimista ja olin töissä eräässä perheessä, jossa oli 3-vuotias Petrus poika. Eräänä iltapäivänä olimme Petruksen kanssa kahdestaan heillä kotona, kun Petrukselle tuli pissahätä. Vessatoimet ei vielä aivan sujuneet ihan omatoimisesti, joten menimme yhdessä vessaan. Petrus laski housut alas ja alkoi pissaamaan seisaalteen niin kuin isot pojat tekevät, Petrus tuijotti minua hetken ja kysyi: "Kuinka monta vuotta sä olit kun opit pissaamaan seisaalteen?"

86 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Lotta ja Kasperi 31.10.2011

Teimme "ruokaa" Kasperin 5v ja Lotan 3v kanssa hiekkalaatikolla. Kun olimme aikamme pyöritelleet märästä hiekasta "lihapullia", kysäisin, että milloin pääsee maistamaan. Sain kaksi todella kummeksuvaa katsetta ja Kasperi totesi järkyttyneenä Lotalle: "Se on ihan hullu, luulee että hiekkaa voi syödä.."

Tuli isosiskolle (18v) vähän hölmö olo.

220 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Olivia 31.10.2011

Tyttäreni 7v. kysyi minulta: "Äiti, mitä maitoa ihmisestä tulee? Rasvatonta, yks prosenttista vai kevytmaitoa?" Vastasin, että täysmaitoa :)

44 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Anniina, 4v. 21.12.2011

Isi kiusoitteli 4-vuotiasta Anniinaa, joka tokaisi vielä kuolevansa. Isi siihen kysymään, että no mihis sä nyt kuolet. "Sukupuuttoon!" huusi Anniina.

60 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Saku, 2v. 21.12.2011

Kaksivuotias pikkuveljeni jutteli äidin kanssa:
- Akulla on pieeeeeeni pippeli. Isillä on iiiiiiiiiiiiiiiso pippeli.

Hetken mietittyään hän jatkoi:
- Äitillä on kans!

Äiti totesi, ettei naisilla ole pippeliä, johon poika vastasi:
- Kauppaan!

108 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

näytä seuraavat 20