Lelutalo.fiKuukauden suosituimmat

(yhteensä 90 sitaattia)

- 5.3.2010

Kaverinkaverin lapsi pohti terveyskeskuksen odotustilassa, miksi kukakin oli lääkäriin menossa. Lapsi huomasi rastapäisen pojan odotushuoneessa ja tokaisi kuuluvasti: "Äiti, mä tiedän miksi toi on täällä. Tolta peikolta on tippunut häntä!"

1315 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Paavo 15.6.2010

Tarhasta lapset olivat retkellä läheisellä hautausmaalla. Illalla äiti sitten kysyi pikku Paavolta: "No millaista siellä hautausmaalla oli?"
Paavo: "Ihan hiljaista. Vain pari oli noussut ylös haravoimaan"

1221 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

poika, 5v. 23.8.2010

Perhe oli kokoutunut kirkkoon vihkiäisiin,kun pappi saapui sakastista vihkimään parin,pikkupoika nousi penkille seisomaan ja hihkaisi kuuluvalla äänellä: "Äiti, Äiti kato Batman".
Pappi ei voinut muuta kuin palata sakastiin nauramaan.

739 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

irina, 5v. 4.12.2010

Mummo lähti Irinan 5v kanssa autolla kauppaan,kun sitten suistuivat ojaan katolleen.Mummo kirkui kauhuissaan loukkaannuttuaan lievästi ja ollessaan huolissaan lapsenlapsestaan,siihen Irina totesi että opettelisit siekii ajamaan autoa,roikkuessaan turvaistuimessa pää alaspäin.

801 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Milka, 4v. 10.4.2014

Menimme tyttäreni kanssa perjantai-iltana saunaan. Tyttö katsoi vielä Pikku Kakkosen loppuun ja menin edeltä. Pian tyttö tulikin, heittäytyi selälleen lauteille ja laittoi kädet pään taakse tyynyksi ja totesi: "Huh huh, olihan vahdikas Pikku Kakkonen; nyt pitää vähän rentoutua".

152 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

emilia, 4v. 29.6.2015

Ajattelin ostaa itselleni jumppapallon, kun vähän on tuota ylimääräistä tuossa vartalossa. No palloon oltiin saatu ilmaa, ja ajattelin sitä testata. Istuin pallon päälle, jolloin neiti 4-vuotias kauhistunut ilme kasvoilla lähti olohuoneesta juoksien keittiöön ja huusi samalla: "Hellanjumala se läjähtää".

Jotenki on jumppapallo lojunut varaston nurkassa..

68 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Mimmi 8.7.2015

Mummi ja Mimmi 3v. olivat iltapesulla. Jonkin aikaa katseltuaan pikku Mimmi totesi: "Mummi sää olet reunoilta vähän vanha!"

29 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Eetu, 4v. 13.7.2015

Olimme mummilla kylässä, ja Eetu sanoi mummia apinaksi. Mummi vastasi, että: "Sähän olet mun jälkeläinen, nii etkös säkin oo?" Eetu nokkelana poikana vastasi: "Täs on evoluutio välissä."

82 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Joni, 4v. 13.7.2015

Joni: "Tänään menen ukille ja mummille iltapäivällä".
Tarhatäti: "Kivaa! Tiedätkö onko ne sinun äitisi vai isäsi vanhempia?"
Joni: "No, en oikein tiedä. Minun tietääkseni ukilla ja mummilla ei ole mitään lapsia."

87 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Matias, 4v. 13.10.2015

Matias totesi kaalikäärylettä syödessään:"Onpas tässä lihassa hirveän sitkeä kuori."

49 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Ira, 6v. 18.2.2010

Olin Iran (6,5v.) kanssa menossa bussilla keskustaan, kun Normaalikoulun pysäkiltä tuli paljon lukiolaisia kyytiin. Olivat menossa katsomaan keskustaan penkkariajelua. Ira kysyi aika kovalla äänellä:
"Äiti, onko nää ihmiset nyt niitä pissiksiä???"
Aika hiljaista tuli...

791 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Maisa, 3v. 19.2.2010

"Äiti, silloin kun te menitte naimisiin, sä olit vielä ihminen. Nyt sä olet mun äiti."

659 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Valtteri, 4v. 20.2.2010

Valtteri 4v. kuuntelee kun isä kertoo äidille, että taas se isopomo siellä töissä oli vähän ilkeällä päällä. Tähän poika kommentoi: Isi, kyllä se iso pomokin pieneltä näyttää kun tarpeeksi kaukaa sitä katselee.

634 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

R, 5v. 21.2.2010

R oli taas pyhäkoulussa ja täti aloitti:
"Lapset, tänään puhutaankin siitä, kun Jeesus nousi kuolleista!"
Johon R hyvin tuskastuneen näköisenä:
"Eih, mä en kyllä yhtään enää jaksais kuunnella näitä zombie-juttuja!!!"

579 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Vinski, 4v. 22.2.2010

Matka päiväkotiin kulki tällä kertaa parkkiautomaatin ohi. Vinski kertoi: "Isona ostan aina tuosta parkkilippuja ja Venäjä-lippuja, että pääsisin edes joskus Venäjään." Seurasi viiden sekunnin mietintätauko ja juttu jatkui: "Äiti, mikä se Venäjä oikein on?"

47 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Aaro, 3v. 23.2.2010

Aaro 3v istui lattialla ilman housuja ja tutki mietteliään näköisenä varustustaan. Lopulta diagnoosi oli valmis - "Äiti, mun pippeli on rikki, siinä on reikä."

543 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Markus 23.2.2010

Työkaverin tyttärellä Iidalla oli ollut vastikään synttärit ja työkaveri (äiti) oli tehnyt tälle muumimamma kakun. Markuksen synttärit oli tulossa ja äiti mietti millaisen kakun hänelle tekisi koska tällä on kananmuna-allergia. Äiti kysyi Markukselta millaisen kakun hän haluaisi ja vastaus oli : "munaton muumipappa".

923 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Siiri&Vinski 24.2.2010

Siiri: "Äiti, mä rakastan sua ihan hirveesti." Vinski: "Mut mäpä lakastan niin niin paljo hilveemmin, ihan niin paljon että sydän meinaa illota mahasta!"

169 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Aaro, 3v. 27.2.2010

Aaro 3v ihmetteli saunassa miehen ja naisen eroja. Äiti selitti Aarolle -"Naisilla on pimppi ja miehillä pippeli. Pikkupojilla on pieni pippeli ja aikuisilla miehillä sitten isompi..." Aaro jäi pohtimaan näitä faktoja ja palasi asiaan seuraavana päivänä kaupan kassajonossa toteamalla -"Iskällä on kyllä valtavan iso pippeli"

936 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Anniliina, 3v. 28.2.2010

Äiti tuli kaupasta kotiin ruokapussien kanssa ja eteisessä vastassa oli Anniliina (3v). Anniliina kysyi: "ostitko tytöille ruokaa?" Äiti vastasi: "joo ostin".
Sitten Anniliina kysyi: "ostitko pojillekki ruokaa?", johon äiti vastasi: "joo ostin". Sitten Anniliina kysyi: "ostitko ihmisille ruokaa?" Äiti vastasi taas: "joo ostin".
Sitten Anniliina kysyi ihmeissään: "mitäs sinä ja isi sitten syötte?!"

51 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

näytä seuraavat 20