Lelutalo.fiKuukauden suosituimmat

(yhteensä 102 sitaattia)

Paavo 15.6.2010

Tarhasta lapset olivat retkellä läheisellä hautausmaalla. Illalla äiti sitten kysyi pikku Paavolta: "No millaista siellä hautausmaalla oli?"
Paavo: "Ihan hiljaista. Vain pari oli noussut ylös haravoimaan"

1222 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Jere, 5v. 27.6.2010

Jere 5.v Polki Siskonsa kanssa taloa ympari. Päätti sitten lähtiessä että "poljetaan tätä kautta ku tätä kautta talon ympari meneminen kestää vähemmän aikaa".

28 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Valo, 1v. 3.7.2010

Valo opettelee kovasti puhumaan, ja ensimmäinen kahden sanan lause sai äidin hieman noloksi. Poika istui potalla, taputteli viereistä vessanpönttöä kädellään ja tietäväisenä hoki "äiti kakkaa, äiti kakkaa". On tainnut äidin antama esimerkki jäädä hyvin mieleen.

72 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Tyttö, 5v. 5.7.2010

Meillä neiti on lähdössä syksyllä eskariin ja eskarissa on kaksi ryhmää pääskyt ja peipot. "Esitteen" luettuamme tyttö 5v totesi että kyllähän sinne vielä yks lintunen mahtuu :) hänen sukunimensä kun on Lintunen.

68 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Rebekka, 1v. 5.7.2010

Olimme juhannusjumalanpalveluksessa kylämme rukoushuoneella. Tavoilleen uskollisena pappi toimitti tilaisuutta pitkän kaavan mukaan. Rebekka 1,5 v ei oikeen malttanut pysyä hiljaa vaan kilpaili omilla jutuillaan papin kanssa huomiosta. Kun pappi lauloi ja Rebekka yritti kilpalaulantaa, sopotin hänen korvaansa, että ole...pa hiljaa, ja kuuntele kun pappi laulaa. Tähän linnuistakin kiinnostunut Rebekka kovaan ääneen: "Pappi laulaa titityy, titityy."

107 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Ninni, 5v. 17.7.2010

Ninni 5v oli piirtänyt piirustuksen ja tuli sitä äidille esittämään.

"Äiti tässä on mies ja nainen. Ne on mennyt häihin ja tällä miehellä on naimishattu."

64 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Ninni, 5v. 17.7.2010

Ninni 5v oli pukenut päälleen mekon ja leveän lierihatun. Käsilaukku oli hienosti olalla ja aurinkolasit olivat nenällä. Hän ihasteli tovin siinä itseään peilistä, keikisteli ja raotti hieman aurikolaseja pois silmiltään ja sanoi peilikuvalleen.
"Mä halua olla Tyyppi. Tyypit on tosi kauniita".

58 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Ninni, 5v. 19.7.2010

Ninni 5v on usein isosiskolleen (16v) mustasukkainen hänen poikakaveristaan.
Yhtenä päivänä olimme Prisman kassalla ja sattumalta isosikon poikakaveri sattui tulemaan samalla kassalle heti meidän perään. Isosisko ei ollut paikalla.
Ninni käytti heti tilaisuuden hyäksi. Huusi että "Moi Jesse!" ja iski hänelle silmää. Kylläpäs meitä nauratti.

194 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Joonas, 5v. 19.7.2010

Joonas 5v sai pienen haavan jalkaansa. Hän tuli luokseni itkien kauhusta. "Äiti näkyykö minulla kohta luurangon luut jalasta kun satutin jalan"

43 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Teemu, 5v. 24.7.2010

Teemu oli täyttänyt 5. "Olen nyt täyskäsi."
Sanoin, että tuon ikäinen muistaa ja tietää jo
paljon.
Teemu: "Nii, ainaki sen, että jos vatta on kovalla, ni kakkaamine sattuu!"

132 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Valo, 1v. 24.7.2010

Valo oli pihalla leikkimässä, kun kaksi teinityttöä oikaisi pihan poikki. Poika osoitti tyttöjä ja kiljaisi innoissaan: "mummu, mummu". Sitten hän meni mietteliään näköiseksi ja korjasi toteamuksensa: "vauva, vauva". Tytöt kävelivät kikattaen tiehensä. Eipä löytynyt 1-vuotiaan sanavarastosta vielä oikeaa sanaa.

129 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Tytti, 5v. 1.8.2010

"Äiti, äiti.. mä haluun ne..(pitkä mietintätauko).. no ne pururullapurupuistimet!"

47 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

poika, 5v. 23.8.2010

Perhe oli kokoutunut kirkkoon vihkiäisiin,kun pappi saapui sakastista vihkimään parin,pikkupoika nousi penkille seisomaan ja hihkaisi kuuluvalla äänellä: "Äiti, Äiti kato Batman".
Pappi ei voinut muuta kuin palata sakastiin nauramaan.

740 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Neitokainen, 1v. 28.10.2010

Olimme kävelyllä 1v. tyttöni kanssa ja vastaan tuli hevipoika, mustissa vaatteissa ja pitkät mustat hiukset roikkuivat kasvoilla niin tyttäreni vaunuista osoitti poikaa kädellään ja sanoi suureen ääneen; HAU HAU. =D

131 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Viivi, 6v. 28.10.2010

Viivi totesi, että kait se isi tosta aikuistuu. Vai saatko sä äiti siitä kans lapsilisää?

846 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Tuulia, 5v. 13.11.2010

"Eksä ny punasesta tykkää, ittelläski on punanen takki." sanoi 5v Tuulia kun etsin syyllistä olohuoneen vaaleassa matossa olevaan hillotahraan...

88 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Valo, 1v. 13.11.2010

Äiti ihmetteli, minne perässä kävellyt Valo jäi. Poika oli pysähtynyt silittelemään parkkeerattua autoa, ja selitys kuului: "paijaa autoo, paijaa autoo".

110 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

irina, 5v. 4.12.2010

Mummo lähti Irinan 5v kanssa autolla kauppaan,kun sitten suistuivat ojaan katolleen.Mummo kirkui kauhuissaan loukkaannuttuaan lievästi ja ollessaan huolissaan lapsenlapsestaan,siihen Irina totesi että opettelisit siekii ajamaan autoa,roikkuessaan turvaistuimessa pää alaspäin.

802 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Siiri, 5v. 24.1.2011

Pyysin Siiriä 5 v. juomaan ruoan kanssa paljon maitoa, niin luut tulee vahvaksi ja kasvaa, johon Siiri: Peikot sitten maalaa minun luita valkoiseksi, kun juon. Meni hetki, Siiri katsoi kuumejuomana olevaa mehupulloaan, jossa on vihreää päärynämehua ja tokaisee: Mun luista tulee vihreitä, kun juon päärynämehua ! :) Mitä tohon nyt sitten sanois......?? :D

14 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Siiri, 5v. 24.1.2011

Pyysin siiriä juomaan ruoan kanssa paljon maitoa, niin luut tulee vahvaksi ja kasvaa, johon Siiri: Peikot sitten maalaa minun luita valkoiseksi, kun juon. Meni hetki, Siiri katsoi kuumejuomana olevaa mehupulloaan, jossa on vihreää päärynämehua ja tokaisee: Mun luista tulee vihreitä, kun juon päärynämehua ! :) Mitä tohon nyt sitten sanois......?? :D

21 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

näytä seuraavat 20