Käyttöehdot

Tälle sivustolle on kerätty lasten kuolemattomia hauskoja lausahduksia. Nämä jutut ei ole tarkoitettu vain meidän omaan käyttöön, vaan niitä on lupa lainata tietyin ehdoin myös muissa julkaisuissa, kuten lehdissä tai nettisivuilla.

Sitaatin lähettäjä ja Lastensuusta.fi

Sitaatin lähettäjä sitoutuu tekstin lähettäessään noudattamaan näitä käyttöehtoja. Hänen tulee noudattaa tekijänoikeuslainsäädäntöä, eli hän ei saa lähettää näille sivuille sellaista materiaalia, joka on poimittu jostakin toisesta teoksesta. Sitaatin lähettäjä sitoutuu siihen, että Lastensuusta.fi -sivuston toimituksella on oikeus muokata sitaattia (esimerkiksi korjata kirjoitusvirheet jne), julkaista sitaatti internetissä, painetussa materiaalissa ja jakaa julkaisuoikeutta muillekin tahoille. Sitaatin lähettäjä ei saa mitään korvausta sitaatin lähettämisestä.

Lastensuusta.fi -sivuston toimituksella on oikeus julkaista tai olla julkaisematta lähetettyjä sitaatteja. Toimitus saa myös muokata tekstin sisältöä ennen julkaisemista.

Kolmannen tahon julkaisija

Jos olet jonkin toisen julkaisun edustaja ja haluat siteerata tässä palvelussa olevia sitaatteja, se on mahdollista ja maksutonta, kunhan noudatat seuraavia käyttöehtoja:

  • Voit lainata enintään 10 sitaattia yhdessä julkaisussa ilman erillistä lupaa. Erikoisluvan voit pyytää Lastensuusta.fi -sivuston toimituksesta.
  • Mainitse aina lähde, muodossa "Lähde: Lastensuusta.fi". Jos julkaiset sitaatteja internetissä, "Lastensuusta.fi" täytyy toimia linkkinä tämän sivuston etusivulle.
  • Julkaisun pääasiallinen sisältö ei saa olla nämä sitaatit, vaan nämä sitaatit ovat siinä vain "lisämausteena".