Lelutalo.fiKaikki iän mukaan (4v.)

(yhteensä 156 sitaattia)

osku, 4v. 6.6.2013

Oltiin lapseni kanssa bussissa matkalla hoitopaikaan, poikani katseli ikkunasta ja näki ulkomaalaisen naisen kaavussa kävelevän ohi...Äiti, mä näin äsken ihan oikeen kummituksen!

40 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Niina, 4v. 6.6.2013

Isäni työpaikat olivat usein monen tunnin ajomatkan päässä kotoa, joten isälläni työpäivät venyivät melko pitkiksi. Kerran katselin ikkunasta ulos ja näin isäni auton tulevan kotiin päin. Hihkaisin siinä sitten innostuneena äidille " Isi tuli käymään meillä". Tuosta asiasta kuulee vieläkin 15 vuoden jälkeen kuittailua :D

53 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Lotta, 4v. 6.6.2013

Lotta katsoi raveja telkusta; "kato äiti, hepat ravistaa kilpaa!"

51 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Jimi Kjelin, 4v. 6.6.2013

Viime kesänä Jimi 3v. sai vaariltaan Suomi-vaakunalla varustetun shortsipuvun.Aamulla kun vaatteita ei heti löytynyt oli kova kysymys:"Missä ne mun taivas varjele-vaatteet on?"Lätkää kai oli katsottu.:)

91 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Mikko, 4v. 28.1.2013

Mikolla oli leikeissä ritarivaihe meneillään. Eräänä päivänä menivät tarhalaisten kanssa kirkkoon. Mikko tokaisi innoissaan: Onko tämä se Jeesuksen linna.

64 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Janne, 4v. 21.1.2013

Poikani kanssa mentiin kauppaan ostamaan jäätelöä.
Ovella poika huusi suureen ääneen: Mie haluan valittaa!!!
Tarkoitti siis, että haluaa itse valita jätskin.

61 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Aino, 4v. 21.1.2013

4 vuotias Aino istui ruokapöydässä syömässä aamupalaa (leipää ja kaakaota). Tytöllä oli päällään t-paita, jossa oli pieniä leppäkerttuja. Ainolla tippui tilkka kaakaota paidalleen ja tokaisi:"Höh. Nyt se leppäkerttu kakkasi mun paidalle." :D

90 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Ella, 4v. 21.1.2013

Tyttärelläni Ellalla kaatui muropaketti ja murot levisivät pitkin keittiön lattiaa. Toruin tästä tyttöä, johon hän tokaisi: "Äiti, suu kiinni ja imuri laulamaan!"

172 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

roope, 4v. 21.1.2013

Roope oli pikkuveljensä kanssa mummolla hoidossa. Olivat ruokapöydässä, eikä pikkuveljelle ruoka maistunut. Tähän Roope totesi: syönyt, syönyt vaan kotona ei saa kuin puuroa! Pidän itse puurosta, joten olen sitä laittanut itselle ja lapsille aamu ja iltapalaksi. Täytynee hieman vähentää puuron syöntiä.

36 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Nuutti, 4v. 26.11.2012

Nuutti meni käymään mummon kanssa hautausmaalla ja portille päästyään totesi kovalla äänellä: "Täällähän on paaaljon kuolleita"

44 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Liisi, 4v. 14.11.2012

Olin kaverini lapsen kanssa autossa ajamassa kauppaan, kun kaupan parkkipaikalla ohitimme todella renttuisen näköisen juoppomiehen.. Lapsi istui takapenkillä ja autossa soi musiikki aika kovaa, ja miehen nähdessäni tokaisin ääneen "hyi miten kamalan näköinen mies!". Kuvittelin kuitenkin, ettei lapsi tätä kuullut, mutta hetken kuluttua kun kävelimme lapsen kanssa käsikädessä kaupassa ja meitä vastaan käveli täysin asiallisen näköinen pukuun pukeutunut keski-ikäinen bisnesmies tokaisee kaverin tyttäreni: "HYI MITEN KAMALAN NÄKÖINEN MIES!". Nolona ja kauhistuneena vastasin tytölle miehen kuullen, että "nohnoh, ikinä ei saa sanoa muista noin", johon tyttö vastasi "no mut justhan sä sanoit itekkin niin!".. Oli siinä sitten pikkuisen äkäisen näköinen mies.. ja minä posket punasena.. itsehän olin tosissaan sanonut tämän saman lausahduksen siitä juoposta.. mutta tämä herrasmieshän ei sitä tiennyt.

60 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Milla, 4v. 9.11.2012

Yön aikana oli satanut ensilumi. Tyttäreni Milla tuli aamulla herättämään minut: "Äiti, herää, ulkona on lunta! Sun täytyy alkaa siivota, Joulupukki tulee illalla kylään!"

48 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Kaija, 4v. 29.10.2012

Perheessä oli avioeroprosessi meneillä.
Äiti oli laittamassa ruokaa keittiössä, kun huomaa lastenhuoneesta kuuluuvan kovaa kalkatusta. Hän menee tarkistamaan asiaa ja näkee kuinka 4v. Kaija puhuu leikkipuhelimella.
Äiti kysyi: kenen kanssa Kaija juttelee?
Kaija heittää olkapäänsä yli : Keskustelen lapseni isän kanssa....!

85 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Miikka, 4v. 27.9.2012

Juttelin yhtenä päivänä, kuinka äitiä sattuu sydämeen, kun te pojat sotkette ja riehutte.. mitäpä teki Miikka ( melkein 4 v ) ? No tänään hän sitten tuli ja länttäsi äidin tisuun laastarin :)Muut laastarit paketista oltiin paikkailtu pikkuveikan naarmuja, varmaan niitä tuleviakin, sen verran niitä Nikoon oli länttästy.. ja toden totta huone oli sotkettu ! :D
Tässä ei sanoja tarvittu, ele korvasi ne.

44 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Emilia, 4v. 3.9.2012

Mummo meni lapsenlapsilleen hoitajaksi ja ajatteli että imuroi, mutta päättikin ensin puristella matot ulkona.

Mutta,puristellessaan mattoja 4 vuotias meni ja kysyi: Mummo,kenelle sinä vilkutat sillä matolla?
Miksi sinä huidot sillä matolla?

42 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Veera, 4v. 3.9.2012

Saunan ovella äiti oli osittain oven edessä johon Veera 4v totesi: äiti sulla on liian iso pylly ku en mahdu ohi :)

38 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Veera, 4v. 3.9.2012

Veeralla 4v oli uimisen ja saunomisen lomassa jäänyt pikineistä yläosa saunaan ja äiti kysyi: missä sinun "tissiliivit" on, neiti vastasi siihen että ne on pittinnit(pikinit), enkä tarvi niitä nyt :)

23 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Ella, 4v. 16.5.2012

Tapahtui noin 27 vuotta sitten. Nukuimme Ellan (4v)kanssa samassa huoneessa ja kello ei herättänytkään sovitusti aamulla. Parkaisin: Apua, nukuttiin pommiin, äkkiä ylös vuoteesta! Ella nousi vuoteellaan istumaan ja silmiään hieroen uteli: No, missä se pommi nyt sitten on? Kiire vaihtui nauruun!
Muistelee äiti

78 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Lenni, 4v. 2.4.2012

Lennille kerrottiin kesällä, että äidin mahassa on vauva ja että hän saisi siis pikkusiskon tai -veljen. Lenni oli hetken hiljaa ja totesi: "Me ollaan oltu niin pitkään kesälomalla että äidin mahaan tuli vauva."

29 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

-, 4v. 10.2.2012

Äiti kertoi, että kun olin pieni kävin säännöllisesti pyhäkoulussa ja sielä oli kerrottu taivaasta kuinka ihana ja hyvä paikka se on.
Tuli isomummin hautajaiset ja ihmettelin ääneen "miksi kaikki itkee? Mummihan on päässyt TAIVAASEEN!!?" noh siitähän vasta kaikille itku tuli :)

39 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

näytä seuraavat 20