Lelutalo.fiKaikki iän mukaan (4v.)

(yhteensä 156 sitaattia)

Topias, 4v. 19.9.2016

Topias 4v mietti ihmisten ja eläinten eroja. Johtopäätös oli: On olemassa eläimiä ja on olemassa ihmisiä. Ja jotkut ovat myös poliiseja.

50 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Daniel, 4v. 7.3.2016

Daniel: "Kuinka pitkä Jumala on?"

Äiti: "En tiiä."

Daniel: "Kato netistä!"

56 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Matias, 4v. 13.10.2015

Mikä sieni tuolla on?
Äiti: En tiiä mitä lajiketta tuo on.
Matias: Se on appelsieni!

41 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Matias, 4v. 13.10.2015

Matias totesi kaalikäärylettä syödessään:"Onpas tässä lihassa hirveän sitkeä kuori."

50 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Juho, 4v. 17.9.2015

Keinutin poikaa, ja tuo tokaisi yhtäkkiä: "Isi sä oot pullee".
Ylipainoa kyllä oli tuolloin.

24 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Milka, 4v. 9.9.2015

Olimme tyttäreni kanssa kaupassa puurohiutaleiden kohdalla. Vieressämme oli muutama teini-ikäinen, muodikkaasti pukeutunut nuori tyttö. Tytöt katsoivat melkein kauhuissaan minua, kun lapseni tokaisi: "Äiti, voidaanhan me ostaa kaurapuuroa, joohan äiti?!"

33 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Seela, 4v. 23.7.2015

Lapseni oli neljän vuoden ikäinen ja oli saanut oman raamatun. Kun minä sitä hänelle luin, yhtäkkiä lapseni kysyy: "Oliks kiva elää kun Jeesus oli?" Kyllä nauratti:D

29 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Joni, 4v. 13.7.2015

Joni: "Tänään menen ukille ja mummille iltapäivällä".
Tarhatäti: "Kivaa! Tiedätkö onko ne sinun äitisi vai isäsi vanhempia?"
Joni: "No, en oikein tiedä. Minun tietääkseni ukilla ja mummilla ei ole mitään lapsia."

88 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Eetu, 4v. 13.7.2015

Olimme mummilla kylässä, ja Eetu sanoi mummia apinaksi. Mummi vastasi, että: "Sähän olet mun jälkeläinen, nii etkös säkin oo?" Eetu nokkelana poikana vastasi: "Täs on evoluutio välissä."

82 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

juho, 4v. 13.7.2015

"Sitte kesällä sinusta tulee uusi mummu!", tuumasi 4-vuotias Juho, kun valitin nivelrikkoa sormessani!

11 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Jarno, 4v. 7.7.2015

Olin itse teini-ikäinen, kun ystäväni Elina tuli meille kylään. Pikkuveljeni Jarno liittäytyi seuraamme. Jossain vaiheessa veljeni kutsui ystävääni: "Hei Suski!" Sanoin, että ystäväni nimi on Elina eikä Suski, johon Jarno totesi: "Jos ei tiedä nimeä, voi sanoa ihan miksi vaan".

23 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Saana, 4v. 7.7.2015

Saana 4v tuli keskellä yötä huoneeseeni, ja kysyin tietysti, että mikä hätänä? Saana vastasi, että on valvonut jo kaksi yötä eikä se nukkumatti oo tullut...

22 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Rebekka, 4v. 2.7.2015

Kevät oli tullut ja metsä oli herännyt eloon. Rebekka meni lujempaa polkua eteenpäin. Hetken päästä kuului kova huuto:"Tuukaa tänne tää on huumalaiset helänny".Mielikuvitus teki tepposet, aikuinen kuuli väärin ja luuli humalaisten olevan metsässä. No, muurahaisethan pesässään olivat kovin touhissaan.

13 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

poika, 4v. 30.6.2015

Olimme kesälomareisulla ja ajoimme Ylistaron kirkon ohi, kun poika hihkaisi takapenkiltä:

"Äiti, mikä satulinna tuo on?"

14 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

emilia, 4v. 29.6.2015

Ajattelin ostaa itselleni jumppapallon, kun vähän on tuota ylimääräistä tuossa vartalossa. No palloon oltiin saatu ilmaa, ja ajattelin sitä testata. Istuin pallon päälle, jolloin neiti 4-vuotias kauhistunut ilme kasvoilla lähti olohuoneesta juoksien keittiöön ja huusi samalla: "Hellanjumala se läjähtää".

Jotenki on jumppapallo lojunut varaston nurkassa..

68 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Milka, 4v. 10.4.2014

Menimme tyttäreni kanssa perjantai-iltana saunaan. Tyttö katsoi vielä Pikku Kakkosen loppuun ja menin edeltä. Pian tyttö tulikin, heittäytyi selälleen lauteille ja laittoi kädet pään taakse tyynyksi ja totesi: "Huh huh, olihan vahdikas Pikku Kakkonen; nyt pitää vähän rentoutua".

152 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Teemu, 4v. 23.2.2014

4 vuotias Teemua oli mummilassa ja halusi ommella. Pappa avasi lankaboxin, joka sitten levisi lattialla. Myöhemmin Teemu löysi ompelukoneen puolan lattialta ja ilmoitti, että vie kotiin puolan. Sanoin, että tarvitsen puolan ompelukoneeseen. Kysyin Teemulta mitä jos minä löydän Teemun lelun lattialta hänen kotoaan ja haluan viedä sen kotiini. Tähän Teemu totesi, että se on epäkunnioittava teko.

85 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Tyttö, 4v. 23.2.2014

Oli uusi vuosi. Ammuimme perinteisesti raketteja. Meidän perheessä oltiin katsottu Mikki Hiirtä, ja siinä ne lähti avaruuteen, tietysti avaruuspuvut päällä. Kun isä sanoi, nyt lähedetään ampumaan raketteja, tyttö tokaisi: -Mistä me saadaan avaruuspuvut?

Kyllä siinä hieman naureskeltiin, samalla kun selitettiin ettei me avaruuteen lennetä... :)

44 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

janne, 4v. 6.6.2013

Oli luettu itämaista satua jossa oli pullo ja hieromalla pulloa sieltä nousi turbaanipäinen pullonhenki jolle voi esittää toivomuksia. Olimme raitiovaunussa ja Janne istui sylissäni ja katseli ulos ikkunasta. Sitten hän huomasi jotain erikoista ja sanoi; äiti katso, pullonhenki! Valkopukuinen turbaanipäinen mies näkyi kadulla. Oli 60 -luku eikä ollut vielä paljon ulkomaalaisia.

60 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Mari, 4v. 6.6.2013

Seisoskelimme Koff:n kaljapurkit käsissä rantasaunatyömaalla ja mietimme miten seuraava vaihe pitäisi tehdä. Sukulaistyttö paukaa paikalle ja kädet lanteilla komentaa: "Nyt ne kaljupurkit pois käsistä ja hommiin. Ehtii sitä heppalimua juoda sitten saunassakin!"

88 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

näytä seuraavat 20