Lelutalo.fiKaikki iän mukaan (1v.)

(yhteensä 8 sitaattia)

Valo, 1v. 13.11.2010

Äiti ihmetteli, minne perässä kävellyt Valo jäi. Poika oli pysähtynyt silittelemään parkkeerattua autoa, ja selitys kuului: "paijaa autoo, paijaa autoo".

110 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Neitokainen, 1v. 28.10.2010

Olimme kävelyllä 1v. tyttöni kanssa ja vastaan tuli hevipoika, mustissa vaatteissa ja pitkät mustat hiukset roikkuivat kasvoilla niin tyttäreni vaunuista osoitti poikaa kädellään ja sanoi suureen ääneen; HAU HAU. =D

131 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Valo, 1v. 24.7.2010

Valo oli pihalla leikkimässä, kun kaksi teinityttöä oikaisi pihan poikki. Poika osoitti tyttöjä ja kiljaisi innoissaan: "mummu, mummu". Sitten hän meni mietteliään näköiseksi ja korjasi toteamuksensa: "vauva, vauva". Tytöt kävelivät kikattaen tiehensä. Eipä löytynyt 1-vuotiaan sanavarastosta vielä oikeaa sanaa.

129 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Rebekka, 1v. 5.7.2010

Olimme juhannusjumalanpalveluksessa kylämme rukoushuoneella. Tavoilleen uskollisena pappi toimitti tilaisuutta pitkän kaavan mukaan. Rebekka 1,5 v ei oikeen malttanut pysyä hiljaa vaan kilpaili omilla jutuillaan papin kanssa huomiosta. Kun pappi lauloi ja Rebekka yritti kilpalaulantaa, sopotin hänen korvaansa, että ole...pa hiljaa, ja kuuntele kun pappi laulaa. Tähän linnuistakin kiinnostunut Rebekka kovaan ääneen: "Pappi laulaa titityy, titityy."

107 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Valo, 1v. 3.7.2010

Valo opettelee kovasti puhumaan, ja ensimmäinen kahden sanan lause sai äidin hieman noloksi. Poika istui potalla, taputteli viereistä vessanpönttöä kädellään ja tietäväisenä hoki "äiti kakkaa, äiti kakkaa". On tainnut äidin antama esimerkki jäädä hyvin mieleen.

72 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Arttu, 1v. 23.3.2010

Arttu 1v opettelee puhumaan. Sanavalikoimaan kuuluvat jo mm. tyttö ja vauva. Isoveli Aaro 4v on sen sijaan jo kovasti miestä ja esittää tärkeänä ISON POJAN roolia.
Vuosisadan kunnianloukkaus syntyi, kun Arttu osoitti isoveljeään ja totesi:
-"TYTTÖVAUVA!"

446 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Arttu, 1v. 15.3.2010

Arttu 1v kiikuttaa äidin huomaamatta ulko-ovelle viedyn kakkavaippapussin omiin leikkeihinsä.
Uloslähtö sujuu melkoisessa tohinassa ja äiti unohtaa koko pussin. Muutaman päivän päästä äiti avaa vaatekomeron oven hakeakseen jotakin, mutta pysähtyy kuin seinään karmaisevan hajun tulviessa asuntoon.
Arttukin saapuu paikalle, osoittaa kakkavaippapussia ja toteaa: "Kakka!".
Mitäpä siinä äiti muuta voi, kuin todeta: "Sinäpä sen poikani sanoit!"

198 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku

Arttu, 1v. 15.3.2010

Arttu 1v oli kyläilemässä tuttavaperheessä. Perheen samanikäinen tyttö yritti kohteliaasti tehdä tuttavuutta. Tyttö astui askeleen kohti ja ojensi leluaan Artulle, joka puolestaan otti aina askeleen taaksepäin.
Tätä jatkui, kunnes Arttu lopulta peruuttaa kupsahti selälleen lelulaatikkoon ja huusi: "APUA!"

356 lukijaa tykkää tästä
Anna peukku